Λάρισα: Έκλεψε τρέιλερ για να μεταφέρει κλοπιμαία!

Λάρισα: Έκλεψε τρέιλερ για να μεταφέρει κλοπιμαία!

Είχε ξηλώσει τα απογυμνωμένα καλώδια χαλκού στο ΤΕΙ Θεσσαλίας, καθώς και μαγειρικά σκεύη από επιχείρηση

Λάρισα: Έκλεψε τρέιλερ για να μεταφέρει κλοπιμαία!
Ο νεαρός που κινούνταν στη Λάρισα με το ποδήλατό του σέρνοντας ένα τρέιλερ γεμάτο μεταλλικά αντικείμενα, κίνησε την περιέργεια στους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον σταμάτησαν για να τον ελέγξουν. Σύντομα αποδείχθηκε πως όλα ήταν κλεμμένα!

Ο 32χρονος Έλληνας προσήχθη στην Ασφάλεια για την προανάκριση και εκεί αποκαλύφθηκε ότι είχε ξηλώσει τα απογυμνωμένα καλώδια χαλκού βάρους 15,1 κιλών που βρέθηκαν στο τρέιλερ από την εξωτερική περίφραξη του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας!

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, τρύπωσε από ανασφάλιστο παράθυρο στο εσωτερικό μιας ανενεργής επιχείρησης από την οποία άρπαξε τέσσερα μεταλλικά μαγειρικά σκεύη και το τρέιλερ για να μεταφέρει τη λεία του!

Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και το τρέιλερ μαζί με τα μαγειρικά σκεύη αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ενώ τα καλώδια σε υπεύθυνο του πανεπιστημιακού ιδρύματος.

Ο 32χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για κλοπές, ενώ η Ασφάλεια διενεργεί έρευνα για να εξακριβώσει αν έχει διαπράξει και άλλες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης