Συλλήψεις για χασίς σε Κατερίνη, Χαλκιδική και Ηράκλειο

Συλλήψεις για χασίς σε Κατερίνη, Χαλκιδική και Ηράκλειο

54χρονος Έλληνας έπεσε μέρα- μεσημέρι στο «δόκανο» το οποίο του είχαν στήσει στην Κατερίνη οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών

Συλλήψεις για χασίς σε Κατερίνη, Χαλκιδική και Ηράκλειο
Με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης ένας 54χρονος Έλληνας, που έπεσε μέρα- μεσημέρι στο «δόκανο» το οποίο του είχαν στήσει στην πόλη οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε στο σπίτι του 54χρονου βρέθηκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 420,3 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ενώ κατασχέθηκαν και 240 ευρώ που θεωρήθηκε ότι προέρχονταν από την διακίνηση του χασίς. 

Κλείσιμο
*** Σε περιοχή της Χαλκιδικής, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Μουδανιών ένας 48χρονος Έλληνας, όταν στην κατοχή του και στην κατοικία του βρέθηκαν  ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 226,3 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με 400 ευρώ. 

*** Ο τυχαίος έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί σε δυο 18χρονους Έλληνες στο Ηράκλειο, οδήγησε στην κατάσχεση μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης που βρέθηκε στην κατοχή του ενός. Όμως, σε έρευνα στην κατοικία τους, βρέθηκαν και άλλα 50 γραμμάρια κάνναβης και οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης