Χαλκιδική: 18χρονος έκλεβε ποδήλατα και laptop

Χαλκιδική: 18χρονος έκλεβε ποδήλατα και laptop

Ο νεαρός εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής να οδηγεί ένα μοτοποδήλατο που είχε κλέψει την προηγούμενη ημέρα από τον 57χρονο Έλληνα δίκυκλο ιδιοκτήτη του

Χαλκιδική: 18χρονος έκλεβε ποδήλατα και laptop
Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών του τμήματος Σιθωνίας έχουν μπει οι δραστηριότητες ενός νεαρού Έλληνα, ο οποίος είχε διαπράξει δυο κλοπές την περασμένη Πέμπτη σε περιοχή της Χαλκιδικής, αλλά τα ευρήματα δείχνουν ότι δεν ήταν οι πρώτες.

Ο 18χρονος εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής να οδηγεί ένα μοτοποδήλατο που είχε κλέψει την προηγούμενη ημέρα από τον 57χρονο Έλληνα δίκυκλο ιδιοκτήτη του. Μάλιστα, είχε μαζί του και έναν φορητό υπολογιστή, που και αυτός είχε κλαπεί την ίδια ημέρα από έναν 25χρονο Σλοβάκο που παραθερίζει στην περιοχή!

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, αλλά μαζί με αυτά, στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν δυο κινητά και ένα ρολόι, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και κατασχέθηκαν για να εντοπιστούν οι ιδιοκτήτες τους. Ο 18χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής με την κατηγορία της κλοπής κατ’ εξακολούθηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης