Θύμα συμπλοκής σε πάρτι τα «έσπασε» στο νοσοκομείο Βέροιας

Θύμα συμπλοκής σε πάρτι τα «έσπασε» στο νοσοκομείο Βέροιας

Σύμφωνα με την καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο, ο νεαρός -που πιθανότατα βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών- άρχισε να αναπτύσσει επιθετική συμπεριφορά

Κρύπτες με 23 κιλά χασίς σε Ι.Χ. που θα έφευγε για Ιταλία
Σοβαρό επεισόδιο προκάλεσε ένας νεαρός από περιοχή της Θράκης στο νοσοκομείο της  Βέροιας, όπου είχε μεταφερθεί ελαφρά τραυματισμένος νωρίς το πρωί της Κυριακής, μετά από συμπλοκή που έγινε κάτω από άγνωστες συνθήκες κατά την διάρκεια του πάρτι το οποίο διεξάγεται στην περιοχή "Πλατάνια" στη Βεργίνα!

Σύμφωνα με την καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο, ο νεαρός -που πιθανότατα βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών- άρχισε να αναπτύσσει επιθετική συμπεριφορά, η οποία κλιμακώθηκε και άρχισε να χτυπάει όποιον έβρισκε μπροστά του. Τελικά, το προσωπικό κατάφερε να τον ακινητοποιήσει, με την βοήθεια των πληρωμάτων δύο περιπολικών της ΕΛ.ΑΣ. που είχαν συνοδεύσει το ασθενοφόρο με το οποίο διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Κλείσιμο
Το ασθενοφόρο είχε παραλάβει το νεαρό στην είσοδο του χώρου όπου διεξάγεται το τετραήμερο υπαίθριο πάρτι. Εκεί τον είχαν μεταφέρει οι διοργανωτές της εκδήλωσης, μετά τον ελαφρό τραυματισμό του κατά την διάρκεια συμπλοκής. Ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει τι συνέβη στο πάρτι και ποιοι τον τραυμάτισαν κι έτσι η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης