Γρεβενά: Καλλιεργούσε ένα χασισόσδεντρο, αλλά θα φύτευε κι άλλα!

Γρεβενά: Καλλιεργούσε ένα χασισόσδεντρο, αλλά θα φύτευε κι άλλα!

Στο σπίτι βρέθηκαν και 23,4 γραμμάρια σπόροι κάνναβης, που ο 51χρονος δεν είχε προλάβει να φυτέψει

Γρεβενά: Καλλιεργούσε ένα χασισόσδεντρο, αλλά θα φύτευε κι άλλα!
Σωστές αποδείχθηκαν οι πληροφορίες που δόθηκαν στους αστυνομικούς της Ασφάλειας για έναν 51χρονο κάτοικο περιοχής των Γρεβενών, ότι καλλιεργούσε κάνναβη. Αν και δεν βρέθηκε παρά ένα και μοναδικό χασισόδεντρο στην ιδιοκτησία του, όλα δείχνουν ότι σκόπευε να επεκτείνει την φυτεία.

Μαζί με άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε., οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική «επίσκεψη»  στο σπίτι του υπόπτου, όπου βρήκαν και ξερίζωσαν το ύψους 1,70 μέτρου δενδρύλλιο κάνναβης και κατέσχεσαν 41,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και έναν τρίφτη. Στο σπίτι βρέθηκαν και 23,4 γραμμάρια σπόροι κάνναβης, που ο 51χρονος δεν είχε προλάβει να φυτέψει. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Κλείσιμο
*** Ανάλογες πληροφορίες οδήγησαν τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στην κατοικία ενός 46χρονου Έλληνα στην Κέρκυρα, όπου εντοπίστηκε μια συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 72 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε. Ο δράστης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης