Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ο «βομβιστής» της Πάτρας

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ο «βομβιστής» της Πάτρας

Πήρε προθεσμία ο 50χρονος πατέρας που εκδικήθηκε για τον ξυλοδαρμό του γιου του βάζοντας... βόμβα στο σπίτι των αδελφών που τον χτύπησαν στην Κάτω Αχαΐα

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ο «βομβιστής» της Πάτρας
Κρατείται ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή από τον οποίο πήρε προθεσμία ο 50χρονος πατέρας που εκδικήθηκε για τον ξυλοδαρμό του γιου του βάζοντας... βόμβα στο σπίτι των αδελφών που τον χτύπησαν στην Κάτω Αχαΐα! Την ίδια ώρα, οι δυο νεαροί τους οποίους κατήγγειλε για την επίθεση ο 20χρονος αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο 50χρονος βομβιστής συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας στην περιοχή Λακκόπετρα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, που άσκησε σε βάρος του δίωξη για πρόκληση έκρηξης και διακεκριμένες φθορές. Εκεί, συνάντησε τα δυο αδέλφια ηλικίας 19 και 22 χρόνων που είχε μηνύσει ο φιος του και τους ασκήθηκε δίωξη για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Κλείσιμο
Τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ενημερώθηκε από το παιδί του για τον ξυλοδαρμό του, ο 50χρονος πήγε στο σπίτι του 56χρονου πατέρα των δραστών στην Κάτω Αχαΐα και πέταξε στον εξώστη έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό σε μορφή μπάλας, που χρησιμοποιείται στο παράνομο ψάρεμα. Η έκρηξη κατέστρεψε τα έπιπλα της βεράντας και έσπασε τα τζάμια του σπιτιού, χωρίς να τραυματιστεί κάποιος. Τα στοιχεία του δράστη ταυτοποιήθηκαν αμέσως και λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης