Θάσος: Συνελήφθησαν δύο πλανόδιοι που έκλεψαν ηλικιωμένους

Θάσος: Συνελήφθησαν δύο πλανόδιοι που έκλεψαν ηλικιωμένους

Οι δύο δράστες έκλεψαν 120 ευρώ από μια 75χρονη, ενώ στο σπίτι μιας 85χρονης δεν βρήκαν κάτι για να κλέψουν

Θάσος: Συνελήφθησαν δύο πλανόδιοι που έκλεψαν ηλικιωμένους
Με το πρόσχημα ότι πωλούσαν σεντόνια και κουβέρτες γυρνούσαν από σπίτι σε σπίτι στα χωριά της Θάσου δυο νεαροί πλανόδιοι, αναζητώντας ηλικιωμένα θύματα για να τα ξαφρίσουν με τη μέθοδο της απασχόλησης. Σε μια περίπτωση τα κατάφεραν, η δεύτερη όμως στάθηκε μοιραία γι' αυτούς.
 
Οι δράστες ηλικίας 28 και 25 χρόνων «χτύπησαν» στην κοινότητα Καλλιράχη, όπου αρχικά χτύπησαν την πόρτα μιας 75χρονης και την έπεισαν να της κάνουν επίδειξη των εμπορευμάτων τους. Η ηλικιωμένη δέχθηκε, αλλά όσο εκείνη διάλεγε αυτά που θα αγόραζε, ο 25χρονος άρπαξε 120 ευρώ από το εσωτερικό του σπιτιού. Μετά, οι δράστες πήγαν στο σπίτι μιας 85χρονης και έκαναν το ίδιο κόλπο, αλλά δεν βρήκαν κάτι να κλέψουν.

Κλείσιμο
Μάλιστα, η ηλικιωμένη πήρε είδηση ποιος ήταν ο σκοπός τους και τους έδιωξε κακήν κακώς! Οι δυο νεαροί εντοπίστηκαν λίγα λεπτά αργότερα από τις έρευνες των αστυνομικών του τοπικού τμήματος, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας που τους άσκησε δίωξη για κλοπές τετελεσμένη και σε απόπειρα. Όπως αποδείχθηκε, έχουν απασχολήσει και οι δύο στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοιες κλοπές.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης