Ξάνθη: Βρήκαν την κλεμμένη εξωλέμβια αλλά όχι το φουσκωτό

Ξάνθη: Βρήκαν την κλεμμένη εξωλέμβια αλλά όχι το φουσκωτό

Αποκαλύφθηκε ότι ο δράστης ήταν Έλληνας και μάλιστα είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για κλοπές τέτοιου είδους

Ξάνθη: Βρήκαν την κλεμμένη εξωλέμβια αλλά όχι το φουσκωτό
Όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ξάνθης δέχθηκαν την καταγγελία του ιδιοκτήτη ενός φουσκωτού σκάφους ότι άγνωστοι το είχαν κλέψει από το χωριό Τύμπανο μαζί με την εξωλέμβια μηχανή του, άρχισαν να ερευνούν τη δράση μιας σπείρας Ρουμάνων που είχε εξαρθρωθεί πρόσφατα για παρόμοιες κλοπές.

Όμως, στην πορεία της έρευνας αποκαλύφθηκε ότι ο δράστης ήταν Έλληνας και μάλιστα είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για κλοπές τέτοιου είδους. Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του 36χρονου και βρήκαν την κλεμμένη εξωλέμβια η οποία αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, όχι όμως και το φουσκωτό που ο δράστης δεν αποκάλυψε τι το έκανε.

Κλείσιμο
Η κλοπή είχε γίνει στο διάστημα από τις 10 ως τις 15 Ιουνίου του 2016 και εξιχνιάστηκε ύστερα από ένα χρόνο. Το αυτόφωρο είχε παρέλθει προ πολλού και γι’ αυτό ο 36χρονος δεν συνελήφθη όταν ταυτοποιήθηκε, αλλά σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης