Πάτρα: Τραυματίστηκε ελαφρά 26χρονος Γερμανός, μετά από συμπλοκή με άγνωστο

Πάτρα: Τραυματίστηκε ελαφρά 26χρονος Γερμανός, μετά από συμπλοκή με άγνωστο

Ο άγνωστος τραυμάτισε τον Γερμανό με έναν υδραυλικό «κάβουρα» και  μετά εξαφανίστηκε

Πάτρα: Τραυματίστηκε ελαφρά 26χρονος Γερμανός, μετά από συμπλοκή με άγνωστο
Τα αίτια του επεισοδίου που οδήγησε στον τραυματισμό ενός Γερμανού με… «κάβουρα» (!)τη νύχτα του Σαββάτου στην Πάτρα, αλλά και στη σύλληψή του για παράνομη οπλοκατοχή, ερευνούν με πολλή προσοχή οι αστυνομικοί της Ασφαλείας.

Ο πρωταγωνιστής του περιστατικού ήταν ένας οδηγός αυτοκινήτου που παραμένει άγνωστος, καθώς διέφυγε. Αυτός διαπληκτίστηκε αρχικά με τον 26χρονο Γερμανό και έναν 31χρονο Έλληνα που επέβαιναν σε Ι.Χ αυτοκίνητο για άγνωστη αιτία, αλλά στη συνέχεια τραυμάτισε στο κεφάλι τον αλλοδαπό με έναν υδραυλικό «κάβουρα» και εξαφανίστηκε.

Κλείσιμο
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, του έγιναν ράμματα και αποχώρησε. Όμως, τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για τον τραυματισμό του, καθώς βρήκαν πάνω του δυο μαχαίρια! Ο 26χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, στον οποίο υποβλήθηκε και δικογραφία σε βάρος αγνώστου για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης, απειλή και εξύβριση.

*** Σοβαρό επεισόδιο έγινε και το πρωί της Κυριακής στην περιοχή του νοσοκομείου στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, μεταξύ αλλοδαπών. Ο ένας από τους δυο έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον άλλον, ο οποίος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και οι γιατροί έραψαν τα τραύματά του. Ο δράστης της επίθεσης αναζητείται.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης