Αγρίνιο: Συνελήφθη 22χρονος με μισό κιλό χασίς

Αγρίνιο: Συνελήφθη 22χρονος με μισό κιλό χασίς

Ο διακινητής είχε έτοιμες για πώληση τις συσκευασίες που περιείχαν αποξηραμένη ακατέργαστη κάνναβη βάρους 523,8 γραμμαρίων

Αγρίνιο: Συνελήφθη 22χρονος με μισό κιλό χασίς
Τουλάχιστον 14… πελάτες υπολόγιζε ότι θα είχε ένας νεαρός Έλληνας που διακινούσε ποσότητες χασίς στο Αγρίνιο! Τόσες ήταν οι νάιλον συσκευασίες που βρήκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι του και το έβαλαν χειροπέδες.

Ο 22χρονος διακινητής είχε έτοιμες για πώληση τις συσκευασίες που περιείχαν αποξηραμένη ακατέργαστη κάνναβη βάρους 523,8 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του κατασχέθηκαν ακόμη μια ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα χασίς και μια συσκευασία που περιείχε λαθραίο καπνό βάρους 80 γραμμαρίων. 

Κλείσιμο
Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου στον οποίο οδηγήθηκε, άσκησε σε βάρος του δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή  και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία.

*** Ναρκωτικά για όλα τα… γούστα είχε στην κατοχή του ένας 35χρονος Έλληνας που συνελήφθη στη Ζάκυνθο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.! Πάνω του βρέθηκαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 16,5 γραμμαρίων, άλλη μια με μεθαμφεταμίνη MDMA βάρους 5,13 γραμμαρίων και μία ακόμη με μικροποσότητα κοκαΐνης. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης