Πωλούσε αμφίβολης ποιότητας λάδι για ελαιόλαδο στα Γιαννιτσά

Πωλούσε αμφίβολης ποιότητας λάδι για ελαιόλαδο στα Γιαννιτσά

Σταμάτησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 20χρονος Έλληνας και βρήκαν μέσα 24 δοχεία βάρος πέντε λίτρων το καθένα με λάδι που εμφάνιζε ως ελαιόλαδο

Πωλούσε αμφίβολης ποιότητας λάδι για ελαιόλαδο στα Γιαννιτσά


Μάνος Τσαγκαράκης

Κλείσιμο







Μπροστά σε μια ακόμη περίπτωση εμπόρου χωρίς άδεια βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πέλλας στα Γιαννιτσά, όταν σταμάτησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 20χρονος Έλληνας και βρήκαν μέσα 24 δοχεία βάρος πέντε λίτρων το καθένα με λάδι που εμφάνιζε ως ελαιόλαδο.

Ωστόσο, δεν διέθετε τα απαραίτητα παραστατικά που να πιστοποιούν την ποιότητα και το είδος του λαδιού, ούτε και την απαιτούμενη άδεια πλανόδιου πωλητή. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ το όχημά του κατασχέθηκε όπως και το λάδι, δείγμα του οποίου εστάλη στην αρμόδια χημική Υπηρεσία για εργαστηριακή εξέταση.

Στο Αγρίνιο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 21χρονος Έλληνας πλανόδιος πωλητής, επειδή πωλούσε... σκόρδα χωρίς την απαραίτητη άδεια! Στην κατοχή του βρέθηκαν 20 πλεξίδες σκόρδα τα οποία κατασχέθηκαν και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου κατηγορούμενος για άσκηση υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης