Τρίκαλα: Δύο συλλήψεις για παράνομο οπλισμό και πυρομαχικά

Τρίκαλα: Δύο συλλήψεις για παράνομο οπλισμό και πυρομαχικά

Βρέθηκαν ένα πιστόλι, δύο γεμιστήρες πιστολιού και πολεμικού τυφεκίου, δύο κάννες κυνηγετικού όπλου και 490 φυσίγγια

Τρίκαλα: Δύο συλλήψεις για παράνομο οπλισμό και πυρομαχικά
Πληροφορίες ότι έκρυβε ναρκωτικά είχαν για έναν 43χρονο κάτοικο Τρικάλων οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καρδίτσας, αλλά μόνο αυτά δεν βρήκαν όταν έκαναν έρευνα στα δυο σπίτια του στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της. Κατέσχεσαν, όμως, παράνομο οπλισμό και πυρομαχικά..

Σε ένα από τα δυο σπίτια, βρήκαν και έναν 40χρονο Αλβανό για τον οποίο διαπίστωσαν ότι βρίσκεται παράνομα στη χώρα και τον συνέλαβαν μαζί με τον ιδιοκτήτη. Στους χώρους που ερεύνησαν οι άνδρες της Ασφάλειας, κατέσχεσαν ένα πιστόλι- μπρελόκ», δύο κενούς γεμιστήρες πιστολιού και πολεμικού τυφεκίου, δύο κάννες κυνηγετικού όπλου, 490 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, τρία κυνηγετικά μαχαίρια και μία σιδερογροθιά. 

Κλείσιμο
Οι δυο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων ο οποίος άσκησε δίωξη σε βάρος τους κατά περίπτωση για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί αλλοδαπών. Το πιστόλι- μπρελόκ εστάλη στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για βαλλιστική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί και σε ποια περίπτωση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης