«Καμπάνα» για τον καλλιεργητή 109 χασισόδεντρων

«Καμπάνα» για τον καλλιεργητή 109 χασισόδεντρων

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αμαλιάδας είχαν συλλάβει επ΄ αυτοφώρω τον καλλιεργητή τον Ιούλιο του 2016 και είχαν κατάσχει 109 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,80 μέτρων

«Καμπάνα» για τον καλλιεργητή 109 χασισόδεντρων
Δέκα μήνες μετά τη σύλληψή του μέσα στο χώρο της χασισοφυτείας που καλλιεργούσε σε μια θαμνώδη έκταση στην περιοχή Βρανά του Βαρθολομιού Ηλείας, ο 56χρονος δράστης άκουσε την «καμπάνα» του δικαστηρίου που τον καταδίκασε σε κάθειρξη 12 ετών.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αμαλιάδας είχαν συλλάβει επ΄ αυτοφώρω τον καλλιεργητή τον Ιούλιο του 2016 και είχαν κατάσχει 109 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,80 μέτρων, καθώς και μια αξίνα, μια ψαλίδα, ένα σκαλιστήρι, έναν ψεκαστήρα, πλαστικά βαρέλια, λάστιχα ποτίσματος και άλλα και γεωργικά εργαλεία. 

Κλείσιμο
Ο 56χρονος είχε πάνω του 300 ευρώ και τρία κινητά που επίσης κατασχέθηκαν. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του στον Βραν, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 500 γραμμάρια χλωρής και άλλα 30 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας η κατοχή της οποίας πιστοποιούσε ότι ο δράστης έκαν διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης