Αλβανός διακινούσε ηρωίνη και χασίς στον Λαγανά

Αλβανός διακινούσε ηρωίνη και χασίς στον Λαγανά

Στην κατοικία του αλλοδαπού, βρέθηκαν στα δωμάτια και σε κρύπτες που είχε δημιουργήσει σε υπαίθριους χώρους 43 συσκευασίες 

Αλβανός διακινούσε ηρωίνη και χασίς στον Λαγανά
Σε Έλληνες τοξικομανείς, αλλά και σε τουρίστες που έχουν ήδη αρχίσει να συρρέουν, διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και χασίς ένας 41χρονος Αλβανός ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας στην περιοχή του Λαγανά στη Ζάκυνθο όπου κατοικεί και ο ίδιος.

Κατά την διάρκεια επιχείρησης για την αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία του αλλοδαπού, βρέθηκαν στα δωμάτια και σε κρύπτες που είχε δημιουργήσει σε υπαίθριους χώρους 43 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους ενός κιλού και 272,6 γραμμαρίων, 22 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 340 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Κλείσιμο
Ο 41χρονος Αλβανός δράστης είχε ακόμη στην κατοχή του 1.900 ευρώ, 60 λίρες Σκωτίας και 20 αμερικανικά δολάρια, που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τις πωλήσεις ηρωίνης και κάνναβης. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που άσκησε δίωξη σε βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης