Λάρισα: «Νταής» κλέφτης μηχανής αντιστάθηκε στους αστυνομικούς

Λάρισα: «Νταής» κλέφτης μηχανής αντιστάθηκε στους αστυνομικούς

Ο 18χρονος Έλληνας δεν σταμάτησε στο σήμα για έλεγχο που του έκαναν οι αστυνομικοί, αλλά τράπηκε σε φυγή και όταν διαπίστωσε πως τον πλησίαζαν εγκατέλειψε τη μηχανή και το έβαλε στα πόδια

Λάρισα: «Νταής» κλέφτης μηχανής αντιστάθηκε στους αστυνομικούς
Δεν έφτανε που έσπασε το μπλόκο των αστυνομικών όταν τον τσάκωσαν επ' αυτοφώρω να οδηγεί κλεμμένη μοτοσικλέτα στη Λάρισα και προσπάθησε να διαφύγει, θέλησε να το παίξει και... ζόρικος όταν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. τον καταδίωξαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν!

Ο λόγος για έναν 18χρονο Έλληνα ο οποίος δεν σταμάτησε στο σήμα για έλεγχο που του έκαναν οι αστυνομικοί, αλλά τράπηκε σε φυγή και όταν διαπίστωσε πως τον πλησίαζαν εγκατέλειψε τη μηχανή και το έβαλε στα πόδια. Όμως, εκείνοι τον κυνήγησαν και, παρά την αντίσταση που προέβαλε, του πέρασαν χειροπέδες. Η μοτοσικλέτα, την οποία είχε κλέψει λίγη ώρα πριν, αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, ενώ ο νεαρός παρελήφθη από την Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση ερευνώντας αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές, πριν τον οδηγήσει στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες για κλοπή, απείθεια και αντίσταση.

Κλείσιμο
*** Μόνο για λίγη ώρα χάρηκε τις βόλτες της με τη μοτοσικλέτα ενός 48χρονου που είχε κλέψει από το σημείο όπου ήταν σταθμευμένη στην Πάτρα, μια 33χρονη Ελληνίδα. Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης την εντόπισαν πολύ γρήγορα, τη συνέλαβαν και επέστρεψαν την αξίας 500 ευρώ μηχανή στον ιδιοκτήτη της. Η... μηχανόβια οδηγήθηκε στην Ασφάλεια και από εκεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης