Καταδίωξη για τρεις διαρρήκτες στην Αμαλιάδα

Καταδίωξη για τρεις διαρρήκτες στην Αμαλιάδα

Οι ένοικοι βρίσκονταν μέσα και έβαλαν τις φωνές τρέποντάς τους σε φυγή, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιούσαν την Αστυνομία που ξεκίνησε αμέσως αναζητήσεις

Καταδίωξη για τρεις διαρρήκτες στην Αμαλιάδα
Λάθος... πόρτα χτύπησαν οι τρεις διαρρήκτες που αποπειράθηκαν να εισβάλλουν σε ένα σπίτι στη Γαστούνη το βράδυ της Δευτέρας. Οι ένοικοι βρίσκονταν μέσα και έβαλαν τις φωνές τρέποντάς τους σε φυγή, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιούσαν την Αστυνομία που ξεκίνησε αμέσως αναζητήσεις.

Οι τρεις Έλληνες ηλικίας 29, 23 και 19 χρόνων εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και προσπάθησαν να τους ξεφύγουν τρέχοντας, όμως εκείνοι τους συνέλαβαν μετά από καταδίωξη και τους οδήγησαν στο τμήμα της περιοχής για την προανάκριση. Εκεί διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος είχε διαρρήξει ακόμη δυο καταστήματα και ένα σπίτι, τον Ιούλιο του 2016 και τον Μάιο του 2015 και είχε αρπάξει 180 ευρώ, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Κλείσιμο
Οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας που τους άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής και απείθεια, ενώ ο 29χρονος κατηγορείται και για διακεκριμένες κλοπές. Οι αστυνομικοί του τμήματος Γαστούνης προσπαθούν να διαλευκάνουν πλήρως την δράση του, καθώς ξεκίνησε τις διαρρήξεις πριν από δυο ολόκληρα χρόνια και εκτιμάται ότι έχει κάνει πολύ περισσότερες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης