Στη φυλακή ξανά οι δύο ληστές του Παλαιού Φαλήρου

Στη φυλακή ξανά οι δύο ληστές του Παλαιού Φαλήρου

Ο 40χρονος Ρώσος και ο 35χρονος Αρμένιος απολογήθηκαν την Παρασκευή ενώπιον του ανακριτή

Στη φυλακή ξανά οι δύο ληστές του Παλαιού Φαλήρου
Το δρόμο για τις φυλακές πήραν μετά την απολογία τους στον ανακριτή, οι δύο αλλοδαποί συλληφθέντες που εισέβαλαν σε διαμέρισμα 8ου ορόφου στο Παλαιό Φάληρο την περασμένη Δευτέρα με σκοπό να ληστέψουν μία 66χρονη γυναίκα
.

Κλείσιμο
Οι δυο κατηγορούμενοι που κρίθηκαν προφυλακιστέοι με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και του εισαγγελέα  βρέθηκαν ενώπιον του ανακριτή λίγο μετά τις 10 σήμερα το πρωί.

Ειδικότερα, πρόκειται για έναν 40χρονο Ρώσο, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί το καλοκαίρι του 2015 βάσει του νόμου Παρασκευόπουλου και έναν 35χρονο Αρμένιο, ο οποίος είναι σεσημασμένος για κλοπές. 

Σε βάρος τους είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, παράνομη οπλοφορία, βία κατά συρροή και απειλή.

Από τις δικαστικές αρχές έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του τρίτου συνεργού τους, ο οποίος διέφυγε με κινηματογραφικό τρόπο από το διαμέρισμα, 14 ώρες μετά την αστυνομική επιχείρηση, καθώς βρισκόταν κρυμμένος σε ντουλάπα.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι στη ληστεία σε βάρος της 66χρονης συμμετείχε και ένας 41χρονος Μολδαδός, ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει, έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε. Και αυτός είχε αποφυλακιστεί βάσει του νόμου Παρασκευόπουλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης