Νεαροί καλλιεργούσαν υδροπονική κάνναβη στην Κέρκυρα

Νεαροί καλλιεργούσαν υδροπονική κάνναβη στην Κέρκυρα

Μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και του τμήματος Αχιλλείων εντόπισαν τους δύο 20χρονους Έλληνες και έκαναν διαδοχικές έρευνες στα σπίτια τους

Νεαροί καλλιεργούσαν υδροπονική κάνναβη στην Κέρκυρα
Ολόκληρο εργαστήριο για την καλλιέργεια κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας είχαν εγκαταστήσει στην Κέρκυρα δυο νέα παιδιά, τα οποία διέθεταν προς πώληση την παραγωγή της μίνι χασισοφυτείας που διατηρούσαν.

Μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και του τμήματος Αχιλλείων εντόπισαν τους δύο 20χρονους Έλληνες και έκαναν διαδοχικές έρευνες στα σπίτια και σε άλλους χώρους που χρησιμοποιούσαν, έχοντας μαζί τους εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή ο οποίος ξετρύπωσε το εργαστήριο όπου καλλιεργούσαν οκτώ δενδρύλλια κάνναβης. Ξετρύπωσε, ακόμη, συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 144,48 γραμμαρίων και60 γραμμάρια αποξηραμένων φύλλων κάνναβης.

Κλείσιμο
Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν μαζί με τον εξοπλισμό του εργαστηρίου που αποτελούνταν από λαμπτήρες, μετασχηματιστές, ανεμιστήρας και άλλα αντικείμενα και οι δύο 20χρονοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που τους άσκησε δίωξη για καλλιέργεια, κατοχή και αγοραπωλησία ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης