Ιωάννινα: Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι ηλικιωμένης

Ιωάννινα: Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι ηλικιωμένης

Δράστες δύο άνδρες και τέσσερις γυναίκες - Μαζί με την 88χρονη βρίσκονταν συγγενείς της

Ιωάννινα: Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι ηλικιωμένης
Βρήκαν μέσα τους ιδιοκτήτες  του σπιτιού από το οποίο αποπειράθηκαν να κλέψουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα τα μέλη μιας σπείρας τσιγγάνων στο Μονολίθι Ιωαννίνων και προσπάθησαν να διαφύγουν, όμως επενέβησαν άμεσα  αστυνομικές δυνάμεις και τους συνέλαβαν.

Η 88χρονη ιδιοκτήτρια δεν ήταν μόνη όπως πίστευαν οι επίδοξοι εισβολείς, δύο άνδρες ηλικίας 27 και 44 και τέσσερις γυναίκες 51, 22, 37 και 22 χρόνων. Μαζί της ήταν συγγενικά της πρόσωπα που αντιλήφθηκαν τους σκοπούς τους και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους. Όμως, οι μάρτυρες είδαν καθαρά τα στοιχεία κυκλοφορίας από το Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν.

Κλείσιμο
Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση με την συμμετοχή ανδρών από τα αστυνομικά τμήματα Πραμάντων και Κατσικά και της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης και οι δράστες συνελήφθησαν σε κοντινή περιοχή. Στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν πένσες, κατσαβίδια, ψαλίδια, γάντια και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία, τα οποία κατασχέθηκαν ως μέσα τέλεσης κλοπών. Η εξαμελής σπείρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής, ενώ η Ασφάλεια Ιωαννίνων ερευνά τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης