Ιωάννινα: Έπιασαν φυγόποινο για αιματηρή ληστεία του 2014

Ιωάννινα: Έπιασαν φυγόποινο για αιματηρή ληστεία του 2014

Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση

Ιωάννινα: Έπιασαν φυγόποινο για αιματηρή ληστεία του 2014
Σε ποινή κάθειρξης επτά ετών και έξι μηνών είχε καταδικαστεί ένας 25χρονος Αλβανός για τη συμμετοχή του σε ληστεία με επικίνδυνη σωματική βλάβη που είχε διαπράξει στον Ταύρο, στις 15 Ιουνίου του 2014! Όμως, είχε εξαφανιστεί και συνελήφθη στα Ιωάννινα΄.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Περιφέρειας διαπίστωσαν ότι ήταν φυγόποινος και σε βάρος του εκκρεμούσε η καταδικαστική απόφαση του Β΄ Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών κι έτσι τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Στην Κέρκυρα, αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν έναν 47χρονο Αλβανό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψής του από ανακριτή Κέρκυρας για διακριμένες κλοπές και έναν 31χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διακίνηση ναρκωτικών.

Στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κασσιώπης συνελήφθη ένας 29χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Πρωτοδικείου Ναυπλίου για ληστεία.

Πάλι στην Κέρκυρα, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Εσπερίων ένας 43χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κέρκυρας.

Στη Λευκάδα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν μια 52χρονη Ελληνίδα σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λευκάδας για κλοπή.

Πάλι στη Λευκάδα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 
40χρονος Τυνήσιος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Στη Ζάκυνθο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 42χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ζακύνθου για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης