Θα διακινούσαν μισό κιλό ηρωίνης στην Κέρκυρα

Θα διακινούσαν μισό κιλό ηρωίνης στην Κέρκυρα

Κατασχέθηκαν πέντε συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 513 γραμμαρίων, το αυτοκίνητο χρησιμοποιούσε ο 36χρονος και 310 ευρώ

Θα διακινούσαν μισό κιλό ηρωίνης στην Κέρκυρα
«Κόκκινο» άναψαν οι άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών στα σχέδια μιας τριμελούς συμμορίας Ελλήνων, οι οποίοι σκόπευαν να πλημμυρίσουν τα στέκια τοξικομανών στην πόλη της Κέρκυρας με μια αρκετά μεγάλη ποσότητα ηρωίνης την οποία δεν έχει διευκρινιστεί πώς βρέθηκε είχαν στην κατοχή τους.

Μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν οι αστυνομικοί, οργάνωσαν επιχείρηση το απόγευμα της Τρίτης για τον εντοπισμό των τριών υπόπτων ηλικίας 25, 36 και 27 χρόνων, οι οποίοι έπεσαν στα χέρια τους ο ένας μετά τον άλλο. Στην κατοχή τους και στις κατοικίες τους, όπου έγιναν έρευνες, κατασχέθηκαν πέντε συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 513 γραμμαρίων, το αυτοκίνητο χρησιμοποιούσε ο 36χρονος και 310 ευρώ. 

Κλείσιμο
Οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας ο οποίος τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ωστόσο η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί πώς έφτασε στα χέρια τους η αρκετά μεγάλη ποσότητα της ηρωίνης και να εντοπιστούν οι προμηθευτές της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης