Δεύτερη φορά τους έπιασαν με μεγάλη ποσότητα χασίς

Δεύτερη φορά τους έπιασαν με μεγάλη ποσότητα χασίς

Αρχικά, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στην κατοικία του 44χρονου στην Καλαμάτα, αλλά βρήκαν μόνο μια μικρή ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης

Δεύτερη φορά τους έπιασαν με μεγάλη ποσότητα χασίς
Παλιοί γνώριμοι των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών ήταν δυο φίλοι που μπήκαν στο στόχαστρό τους μετά από πληροφορίες ότι διακινούν σημαντικές ποσότητες χασίς, καθώς ο ένας είχε συλληφθεί και πριν από λίγα χρόνια για τον ίδιο λόγο. Μάλιστα, ξέροντας ότι βρίσκεται υπό παρακολούθηση, έκρυβε το παράνομο εμπόρευμα στο σπίτι του άλλου!

Αρχικά, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στην κατοικία του 44χρονου στην Καλαμάτα, αλλά βρήκαν μόνο μια μικρή ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, αρκετή για να του βάλουν χειροπέδες. Στη συνέχεια, ερεύνησαν το σπίτι του 37χρονου, όπου βρήκαν τα ναρκωτικά κρυμμένα σε επτά πλαστικές τσάντες τροφίμων και σε ένα πλαστικό δοχείο για... ελιές μαζί με δύο ζυγαριές ακριβείας!

Κλείσιμο
Συνολικά, κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους τριών κιλών και 407,3 γραμμαρίων, ποσότητα πολύ μεγαλύτερη από αυτή που είχε βρεθεί στην κατοχή του 44χρονου όταν είχε συλληφθεί με 210 γραμμάρια χασίς. Μαζί με τον... αποθηκάριό του, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών από κοινού.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης