Απαντώντας στον χαρακτηρισμό που του απέδωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο Χρυσαυγίτης δημοτικός σύμβουλος, αυτοχαρακτηρίστηκε «αντισιωνιστής» και όχι «αντισημίτης»
Συνεχίστηκε η κόντρα μεταξύ του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και του επικεφαλής της παράταξης «Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη», Αρτέμη Ματθαιόπουλου. Ο δήμαρχος αναφέρθηκε από το βήμα στην επίσκεψη της αντιπροσωπείας του δήμου στο Μουσείο Ολοκαυτώματος της περιοχής και «έπιασε» τον δημοτικό σύμβουλο της Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλονίκη να «μουρμουρίζει». Απευθυνόμενος σε αυτόν, σχολίασε: «Σας ενοχλούν αυτές οι αναφορές κ. Ματθαιόπουλε; Ρωτάω γιατί είστε αντισημίτες και υπέρμαχοι της ναζιστικής ιδεολογίας» σχολίασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Στην αντίδραση του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ο Γιάννης Μπουτάρης απάντησε: «Με ενοχλεί η ναζιστική ιδεολογία. Εσείς εκπροσωπείτε αυτή την ιδεολογία».
Μετά λοιπόν την επίθεση που εξαπέλυσε ο δήμαρχος από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου κατά της ιδεολογίας της Χρυσής Αυγής, ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος σήκωσε το γάντι και προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη. Επιτέθηκε μάλιστα στον Γιάννη Μπουτάρη για την ειρωνική φράση που χρησιμοποίησε «έλα να σε κεράσω λουκούμι». «Αυτά να τα λέτε στον Ψινάκη και στους φίλους σας. Εγώ δεν τρώω λουκουμάκια» είπε ο επικεφαλής της παράταξης της Χρυσής Αυγής.
Απαντώντας στον χαρακτηρισμό που του απέδωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο Χρυσαυγίτης δημοτικός σύμβουλος, αυτοχαρακτηρίστηκε «αντισιωνιστής» και όχι «αντισημίτης».
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί