Κοζάνη: Έψαχναν για γιατρό και… ξάφρισαν ηλικιωμένο

Κοζάνη: Έψαχναν για γιατρό και… ξάφρισαν ηλικιωμένο

Οταν ο ηλικιωμένος κατήγγειλε την κλοπή, κινητοποιήθηκαν άμεσα αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και εντόπισαν του δράστες στην περιοχή του Πολυμύλου

Έπιασαν νέο «Λιάπη» στον Αλμυρό Μαγνησίας
Να εξυπηρετήσει τις δυο νεαρές κοπέλες που τον ρωτούσαν πώς θα βρουν έναν… πρακτικό ορθοπεδικό θέλησε ένας ηλικιωμένος σε περιοχή της Κοζάνης κι αυτό του στοίχισε όσα χρήματα είχε πάνω του! Για καλή του τύχη, οι δράστιδες συνελήφθησαν και τα χρήματα του επιστράφηκαν.

Οι «μακρυχέρες» Ελληνίδες, μια 24χρονη και μια 28χρονη, βγήκαν από το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος συνεργός τους και απασχόλησαν τον 79χρονο ζητώντας του οδηγίες για την κατεύθυνση που έπρεπε να ακολουθήσουν. Όταν βρήκαν ευκαιρία, άρπαξαν από την τσέπη του 200 ευρώ, μπήκαν γρήγορα στο αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Κλείσιμο
Ωστόσο, όταν ο ηλικιωμένος κατήγγειλε την κλοπή, κινητοποιήθηκαν άμεσα αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και εντόπισαν του δράστες στην περιοχή του Πολυμύλου, όπου ακινητοποιήθηκαν με την βοήθεια τοπικής Μικτής Ομάδας αστυνομικών και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που άσκησε δίωξη για κλοπή στις δυο κοπέλες και για απλή συνέργεια στο νεαρό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης