Φυγόποινος διαρρήκτης συνελήφθη στην Βέροια

Φυγόποινος διαρρήκτης συνελήφθη στην Βέροια

Ο νεαρός φυγόποινος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας

Φυγόποινος διαρρήκτης συνελήφθη στην Βέροια
Ποινή φυλάκισης έξι ετών εκκρεμούσε σε βάρος ενός 26χρονου Έλληνα που είχε κατηγορηθεί για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση και είχε καταδικαστεί με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Όμως, τα ίχνη του είχαν εξαφανιστεί ώσπου τον εντόπισαν στην Βέροια αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Ασφάλειας. Ο νεαρός φυγόποινος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, ο οποίος έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα, ώστε να εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε.

Κλείσιμο
*** Και ένταλμα σύλληψης για ληστεία και κλοπή, αλλά και καταδίκη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών με ποινή φυλάκισης έξι μηνών, εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 33χρονου Αλβανού που συνελήφθη στο Βόλο από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Το ένταλμα είχε εκδοθεί από τον τακτικό Ανακριτή Πρωτοδικών Αθηνών και η καταδικαστική απόφαση από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Γρεβενών. 

*** Σε περιοχή της Ημαθίας συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δυο Έλληνες ηλικίας 25 και 34 χρόνων, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Καστοριάς για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. 

*** Στην Καρδίτσα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 57χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για κλοπή με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών. 

*** Στις Σέρρες, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 42χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών για απόπειρα κλοπής και για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., με συνολική ποινή φυλάκισης επτά μηνών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης