Κρήτη: Της έδειχναν κουβέρτες και την ξάφρισαν

Κρήτη: Της έδειχναν κουβέρτες και την ξάφρισαν

Οι τρεις 20χρονοι δράστες και ο 64χρονος οδηγός του βαν που παρίσταναν τους πλανόδιους πωλητές λευκών ειδών συνελήφθησαν λίγες ώρες μετά την κλοπή

Κρήτη: Της έδειχναν κουβέρτες και την ξάφρισαν
Στο Ηράκλειο Κρήτης εντοπίστηκαν οι τσιγγάνοι πλανόδιοι πωλητές που ξάφρισαν μια ηλικιωμένη στο χωριό Γρα-Λυγιά του Λασιθίου. Η κάμερα ασφαλείας ενός διπλανού σπιτιού αποκάλυψε τον αριθμό κυκλοφορία του βαν με πινακίδες Ηρακλείου με το οποίο διέφυγαν!

Οι τρεις 20χρονοι δράστες και ο 64χρονος οδηγός του βαν που παρίσταναν τους πλανόδιους πωλητές λευκών ειδών συνελήφθησαν λίγες ώρες μετά την κλοπή. Παρ’ όλο που οι τρεις αρνούνται την κατηγορία, ο ένας ομολόγησε και στην κατοχή τους βρέθηκαν 400 από τα 600 ευρώ που είχαν κλέψει από το σπίτι της 80χρονης γυναίκας η οποία θέλησε να δει την πραμάτεια τους και να αγοράσει κάτι. Οι δράστες είδαν ποιο συρτάρι άνοιξε για να βγάλει χρήματα και να τις πληρώσει. Κατά την διάρκεια της συνδιαλλαγής, άρπαξαν τις οικονομίες της και τράπηκαν σε φυγή. 

Κλείσιμο
Οι τέσσερις τσιγγάνοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για κλοπή και τους παρέπεμψε να δικαστούν σήμερα από το Αυτόφωρο. Ωστόσο, ερευνάται αν οι ίδιοι έκαναν μια παρόμοια κλοπή στη Βιάννο με τη συμμετοχή μιας γυναίκας συνεργού τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης