Παράνομα όπλα και ναρκωτικά σε Ναύπλιο και Ηράκλειο

Παράνομα όπλα και ναρκωτικά σε Ναύπλιο και Ηράκλειο

Όσο «χτένιζαν» τις δυο εγκαταστάσεις, τόσο επιβεβαιώνονταν οι πληροφορίες τους καθώς βρήκαν 61,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Παράνομα όπλα και ναρκωτικά σε Ναύπλιο και Ηράκλειο
Με μια οργανωμένη επιχείρηση, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ναυπλίου έκαναν ταυτόχρονες έρευνες στο σπίτι και στην αγροικία ενός 40χρονου σε τοπική κοινότητα του Δήμου Επιδαύρου, καθώς είχαν στοιχεία ότι είχε στην κατοχή του παράνομο οπλισμό και ναρκωτικά.

Όσο «χτένιζαν» τις δυο εγκαταστάσεις, τόσο επιβεβαιώνονταν οι πληροφορίες τους καθώς βρήκαν 61,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο ο 40χρονος κατείχε παράνομα, ένα αεροβόλο πιστόλι, μια σιδερογροθιά, ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 0,5 εκατοστών, επτά φυσίγγια και 14 κάλυκες φυσιγγίων και μια θήκη όπλου. Ο 40χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ο οποίος άσκησε σε βάρος του δίωξη για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα και τον έστειλε να απολογηθεί στον ανακριτή. 

Κλείσιμο
*** Παρόμοια έρευνα έγινε και στο σπίτι ενός 28χρονου στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι είχαν πληροφορίες ότι διακινούσε «σκληρές» ουσίες. Κατά την έρευνα, βρέθηκαν 28,5 γραμμάρια ηρωίνης, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ποσότητα υγρής μεθαδόνης, 50 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή και μια ζυγαριά ακριβείας.

Εκτός αυτών, κατασχέθηκαν μια σιδερογροθιά, ένα μεταλλικό κλομπ, 50 κροτίδες και δυο βεγγαλικά, που κάνουν τους αστυνομικούς να ερευνούν αν ο δράστης εμπλέκεται σε υποθέσεις συμπλοκών μεταξύ χούλιγκαν. Ο 28χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων και περί βεγγαλικών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης