Πλανόδιοι ξάφριζαν ηλικιωμένους στην Καλαμπάκα

Πλανόδιοι ξάφριζαν ηλικιωμένους στην Καλαμπάκα

Οι δυο δράστες οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ η Ασφάλεια ερευνά την περαιτέρω δράση τους

Πλανόδιοι ξάφριζαν ηλικιωμένους στην Καλαμπάκα
Η αποτυχία που είχαν στην πρώτη τους απόπειρα να ξαφρίσουν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων την ώρα που τους έκαναν επίδειξη των εμπορευμάτων τους, δεν πτόησε δυο πλανόδιους που επέμειναν στην προσπάθειά τους να ξαφρίσουν και άλλους κατοίκους του ίδιου χωριού!

Αυτό ήταν και το μεγάλο τους λάθος, καθώς το πρώτο ζευγάρι που τους πήρε είδηση και τους έτρεψε σε φυγή σήμανε συναγερμό στους κατοίκους του χωριού Θεοτόκος της Καλαμπάκας. Έτσι, παρ’ όλο που κατάφεραν να «βουτήξουν» 200 ευρώ με την μέθοδο της απασχόλησης από το δεύτερο ζευγάρι ηλικιωμένων που επισκέφθηκαν και να διαφύγουν, δεν πήγαν μακριά.

Κλείσιμο
Οι κάτοικοι συγκράτησαν τη μάρκα, το χρώμα και τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου τους και τα έδωσαν στους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Καλαμπάκας, οι οποίοι κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν πριν απομακρυνθούν από την περιοχή.

Οι δυο δράστες οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ η Ασφάλεια ερευνά την περαιτέρω δράση τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης