Πατέρας και γιος παραβίαζαν ξενοδοχείο στην Κω

Πατέρας και γιος παραβίαζαν ξενοδοχείο στην Κω

O 59χρονος και ο 24χρονος γιος του στάθηκαν άτυχοι γιατί εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας και συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω τη στιγμή που παραβίαζαν την πόρτα της ξενοδοχειακής επιχείρησης

Πατέρας και γιος παραβίαζαν ξενοδοχείο στην Κω
Το τουριστικό κατάλυμα στην Κω που δεν λειτουργεί την χειμερινή περίοδο αποτελούσε μεγάλο δέλεαρ για δυο διαρρήκτες, πατέρα και γιο, οι οποίοι προσπάθησαν να τρυπώσουν στο εσωτερικό του για να κλέψουν ό,τι μπορούσαν.

Όμως, ο 59χρονος και ο 24χρονος γιος του στάθηκαν άτυχοι γιατί εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας και συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω τη στιγμή που παραβίαζαν την πόρτα της ξενοδοχειακής επιχείρησης. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και ανακρίνονται για να εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

Κλείσιμο
Διέρρηξε ένα σπίτι στην περιοχή του Αρχαγγέλου στη Ρόδο στις 10 Νοεμβρίου και πούλησε όσα άρπαξε από μέσα σε έναν 28χρονο. Η ταυτότητα του 19χρονου Έλληνα δράστη της κλοπής αποκαλύφθηκε μετά από έρευνες των ανδρών του τοπικού αστυνομικού τμήματος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, στην οποία περιλαμβάνεται και ο 28χρονος που κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης