Αλεξανδρούπολη: Υφασμάτινη ντουλάπα έγινε... θερμοκήπιο για χασίς!

Αλεξανδρούπολη: Υφασμάτινη ντουλάπα έγινε... θερμοκήπιο για χασίς!

Ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής «μύρισε» τα υπολείμματα χασίς στις γλάστρες με το φυτόχωμα οι οποίες υπήρχαν μέσα

Αλεξανδρούπολη: Υφασμάτινη ντουλάπα έγινε... θερμοκήπιο για χασίς!
Μόνο ρούχα δεν είχε μέσα η υφασμάτινη ντουλάπα που είχε στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού του στην Αλεξανδρούπολη ένας 48χρονος. Όταν την άνοιξαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, βρήκαν μέσα ένα πλήρες... θερμοκήπιο με εξοπλισμό για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης!

Στη ντουλάπα- εργαστήριο τους οδήγησε ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής, που «μύρισε» τα υπολείμματα χασίς στις γλάστρες με το φυτόχωμα οι οποίες υπήρχαν στο εσωτερικό. Το αυτοσχέδιο θερμοκήπιο αποτελούνταν από τουρμπίνες εξαερισμού, ανεμιστήρες, χρονοδιακόπτες, λαμπτήρες πυράκτωσης, θερμόμετρο, υγρασιόμετρο και ανακλαστήρες, όμως δεν υπήρχαν χασισόδεντρα καθώς ο καλλιεργητής τα είχε ξυλοφορτωθεί μετά τον τρύγο.

Κλείσιμο
Στο σπίτι, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν δυο συσκευασίες και ένα πλαστικό δοχείο με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 170 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, διάφορες σημειώσεις με οδηγίες για την καλλιέργεια κάνναβης και ένα... σπαθί μήκους 0,78 εκατοστών. Ο 48χρονος, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν 80 ευρώ, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με κατηγορίες για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης