Ηγουμενίτσα: Η... φέτα έκρυβε 200 κιλά χασίς

Ηγουμενίτσα: Η... φέτα έκρυβε 200 κιλά χασίς

Χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν ειδικό μηχάνημα ακτίνων τύπου σκάνερ οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών για να εντοπίσουν το μεγάλο φορτίο 

Ηγουμενίτσα: Η... φέτα έκρυβε 200 κιλά χασίς
Η φέτα που ήταν φορτωμένη μαζί με έπιπλα σε μια νταλίκα που είχε προορισμό την Ιταλία... μύριζε χασίς! Ωστόσο χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν ειδικό μηχάνημα ακτίνων τύπου σκάνερ οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών για να εντοπίσουν το μεγάλο φορτίο που ήταν κρυμμένο προσεκτικά.

Η απόπειρα εξαγωγής του χασίς φαίνεται πως είχε έδρα την βόρεια Ελλάδα, απ' όπου είχε ξεκινήσει η νταλίκα για να φτάσει το βράδυ της Δευτέρας στον λιμένα εξωτερικού της  Ηγουμενίτσας. Όμως, οι αστυνομικοί και οι άνδρες της Ασφάλειας του Λιμενικού
Κλείσιμο
είχαν πληροφορίες για την επικείμενη μεταφορά και έλεγχαν εξονυχιστικά ένα- ένα όλα τα φορτηγά στην πύλη εισόδου του λιμανιού.

Ανάμεσα στα έπιπλα και τα βαρέλια με τη φέτα που επρόκειτο να εξαχθούν στην γειτονική χώρα, το σκάνερ εντόπισε κρυμμένο στη νταλίκα το φορτίο που αποτελούνταν από 200 κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν μαζί με το όχημα και συνελήφθησαν ο οδηγός και ο συνοδηγός που ανακρίνονται, πριν παραπεμφθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης