«Θηλυκές» κλοπές σε ρυθμό… καταιγίδας στην Έδεσσα!

«Θηλυκές» κλοπές σε ρυθμό… καταιγίδας στην Έδεσσα!

Οι δυο Ελληνίδες ηλικίας 27 και 18 χρόνων μπήκαν διαδοχικά σε τρία καταστήματα, όπου κράτησαν απασχολημένους τους υπαλλήλους και κατάφεραν να αρπάξουν κάτω από τη μύτη τους διάφορα προϊόντα αξίας 1.200 ευρώ

«Θηλυκές» κλοπές σε ρυθμό… καταιγίδας στην Έδεσσα!
Τρία καταστήματα και μια ηλικιωμένη έπεσαν θύματα κλοπής μέσα σε λίγα λεπτά στην Έδεσσα, από ένα «ντουέτο» νεαρών γυναικών που δρούσαν σαν… αστραπή με τη μέθοδο της απασχόλησης! Όμως, δεν ήταν αρκετά γρήγορες για να αποφύγουν την σύλληψη.

Οι δυο Ελληνίδες ηλικίας 27 και 18 χρόνων μπήκαν διαδοχικά σε τρία καταστήματα, όπου κράτησαν απασχολημένους τους υπαλλήλους και κατάφεραν να αρπάξουν κάτω από τη μύτη τους διάφορα προϊόντα αξίας 1.200 ευρώ! Αμέσως μετά, μπήκαν και στο διαμέρισμα μιας 88χρονης απ’ όπου, με τον ίδιο τρόπο, άρπαξαν πέντε κοσμήματα. Ωστόσο, είχε ήδη σημάνει συναγερμός στις τοπικές αρχές που τις αναζητούσαν βάσει των περιγραφών που είχαν δώσει οι υπάλληλοι των καταστημάτων.

Κλείσιμο
Έτσι, μετά από αναζητήσεις συνελήφθησαν από άνδρες της Ασφάλειας και όλα τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στην κατοχή τους αποδόθηκαν στα θύματα. Οι δυο νεαρές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας που τους άσκησε δίωξη για κλοπές από κοινού, ενώ σε βάρος της 27χρονης διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για διακεκριμένη φθορά με ποινή φυλάκισης δυο μηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης