Συνέλαβαν φυγόποινο «νταή» σύζυγο στην Ηλεία

Συνέλαβαν φυγόποινο «νταή» σύζυγο στην Ηλεία

Ο 36χρονος Έλληνας εντοπίστηκε στην Αρχαία Ολυμπία από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, υποβλήθηκε σε έλεγχο κι έτσι διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση

Συνέλαβαν φυγόποινο «νταή» σύζυγο στην Ηλεία
Χτύπησε την εν διαστάσει σύζυγό του, τα έσπασε μέσα στο σπίτι της, άρπαξε και κάποια αντικείμενα κι έφυγε. Το θύμα υπέβαλε μήνυση εναντίον του «νταή», η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια όπου όμως δεν εμφανίστηκε και καταδικάστηκε ερήμην.

Ο 36χρονος Έλληνας εντοπίστηκε στην Αρχαία Ολυμπία από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, υποβλήθηκε σε έλεγχο κι έτσι διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου για ενδοοικογενειακή βία, υφαίρεση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, με ποινή φυλάκισης 52 μηνών την οποία θα πρέπει να εκτίσει.

Κλείσιμο
Δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με συνολική ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματικό πρόστιμο 4.500 ευρώ, εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 26χρονου Αλβανού που υποβλήθηκε σε έλεγχο στον Πύργο από αστυνομικούς της Ασφάλειας και συνελήφθη.

Καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πολυγύρου για κλοπή και ναρκωτικά εκκρεμούσε και σε βάρος ενός 53χρονου που εντοπίστηκε σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του τμήματος Νέων Μουδανιών. Ο φυγόποινος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής που έδωσε εντολή να κρατηθεί ώσπου να εξαγοράσει την ποινή φυλάκισης δέκα μηνών η οποία του επιβλήθηκε,.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης