Ο Ολυμπιακός ενισχύει τους καρκινοπαθείς της Κύπρου

Ο Ολυμπιακός ενισχύει τους καρκινοπαθείς της Κύπρου

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρος της Βαγγέλης Μαρινάκης, μέσω των Σχολών Ποδοσφαίρου που διατηρεί η ομάδα στην Κύπρο, προχώρησαν σε εισφορά του ποσού των 3.000 ευρώ στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων 

Ο Ολυμπιακός ενισχύει τους καρκινοπαθείς της Κύπρου
Με την ευκαιρία της παρουσίας στην Κύπρο για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Ομίλων του Europa League, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρος της Βαγγέλης Μαρινάκης, μέσω των Σχολών Ποδοσφαίρου που διατηρεί η ομάδα στην Κύπρο, προχώρησαν σε εισφορά του ποσού των 3.000 ευρώ στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ). Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, η εισφορά δόθηκε σήμερα  από τον Διευθυντή του Δικτύου των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς Βασίλη Νάνο, στη διάρκεια επίσκεψης στα γραφεία του ΠΑΣΥΚΑΦ στη Λευκωσία.

Ο κ. Νάνος δώρισε στον διευθυντή του ΠΑΣΥΚΑΦ Νικόλα Φιλίππου και μια φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών των ερυθρόλευκων.

Κλείσιμο
Από την πλευρά του ο κ. Φιλίππου έδωσε στον κ. Νάνο δύο τιμητικές πλακέτες, μια για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και μια προς την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης για τη στήριξη προς τον ΠΑΣΥΚΑΦ.

Παρών ήταν και ο Χρίστος Κωνσταντίνου, Διευθυντής των πέντε Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο, ο οποίος υπογράμμισε πως η ομάδα του Πειραιά κάθε χρόνο ενισχύει έναν κοινωφελή οργανισμό στη Κύπρο.

Η υποδοχή του Ολυμπιακού είναι θερμή στη Κύπρο καθώς διαθέτει χιλιάδες φίλους. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης