Συλλήψεις καταζητούμενων σε όλη την Ελλάδα

Συλλήψεις καταζητούμενων σε όλη την Ελλάδα

Εντοπίστηκε ένας 32χρονος στον Τύρναβο που είχε καταδικαστεί για ληστεία και σωματική βλάβη

Συλλήψεις καταζητούμενων σε όλη την Ελλάδα
Καταζητούμενος ήταν ένας 32χρονος που υποβλήθηκε σε έλεγχο στον Τύρναβο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, καθώς είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και δέκα μηνών για ληστεία και απλή σωματική βλάβη, με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον προσήγαν στον αρμόδιο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
 
*** Καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου για υπόθεση ναρκωτικών εκκρεμούσε σε βάρος ενός 40χρονου ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφαλείας στην Κόρινθο. Έτσι, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.

Κλείσιμο
*** Στη νέα εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Λευκοχωρίου, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 45χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.

*** Στην ευρύτερη περιοχής της Καρδίτσας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας  ένας 40χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για ψευδή ανωμοτί κατάθεση με ποινή φυλάκισης ενός έτους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης