Βέροια: Γυναίκες και παιδιά συνελήφθησαν για κλοπές

Βέροια: Γυναίκες και παιδιά συνελήφθησαν για κλοπές

Οι δράστιδες ηλικίας 58 και 39 χρόνων είχαν μπει στο κατάστημα παριστάνοντας τις πελάτισσες, αλλά οι υπάλληλοι διαπίστωσαν ότι είχαν κρυμμένα διάφορα προϊόντα κάτω από τα πανωφόρια τους

Βέροια: Γυναίκες και παιδιά συνελήφθησαν για κλοπές
Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της Ασφάλειας Βέροιας έχει μπει η δράση δυο γυναικών που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε περιοχή της Ημαθίας, μετά την καταγγελία των υπαλλήλων ενός σούπερ μάρκετ ότι έκλεβαν εμπορεύματα.

Οι δράστιδες ηλικίας 58 και 39 χρόνων είχαν μπει στο κατάστημα παριστάνοντας τις πελάτισσες, αλλά οι υπάλληλοι διαπίστωσαν ότι είχαν κρυμμένα διάφορα προϊόντα κάτω από τα πανωφόρια τους. Τα κλεμμένα είδη βρέθηκαν κατά την έρευνα και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του σούπερ μάρκετ, ενώ οι «μακρυχέρες» πελάτισσες ανακρίνονται και για άλλες κλοπές που ενδεχομένως έχουν διαπράξει.

Κλείσιμο
*** Ένα ανήλικο αγόρι εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης να κάνει βόλτες στους δρόμους της Πάτρας με το ποδήλατο μιας 22χρονης το οποίο είχε κλέψει νωρίτερα. Ο 16χρονος Έλληνας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα μαζί με τους γονείς του που κατηγορούνται για την πλημμελή εποπτεία του, ενώ το ποδήλατο αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.

*** Στα όρια του αυτοφώρου συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας στην κοινότητα του Δήμου Τρίπολης όπου κατοικεί ένας 23χρονος, για τον οποίο προέκυψε ότι το προηγούμενο απόγευμα είχε εκμεταλλευτεί την ολιγόλεπτη απασχόληση του ιδιοκτήτη ενός περιπτέρου στην Τρίπολη για να αρπάξει όσα χρήματα είχε στο ταμείο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης