Πέλλα: Κατέσχεσαν δυο κιλά χασίς και ψάχνουν την φυτεία

Πέλλα: Κατέσχεσαν δυο κιλά χασίς και ψάχνουν την φυτεία

Κατά την διάρκεια αιφνιδιαστικής επιχείρησης εντοπίστηκε 62χρονος που είχε σπίτι του ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης - Αναζητείται η φυτεία


Πέλλα: Κατέσχεσαν δυο κιλά χασίς και ψάχνουν την φυτεία
Τόσο η μεγάλη ποσότητα χασίς όσο και οι σπόροι κάνναβης που βρήκαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Γιαννιτσών στο σπίτι ενός 62χρονου σε περιοχή της Πέλλας, επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες τους ότι κάπου καλλιεργεί χασισοφυτεία. Όμως, δεν κατάφεραν να την βρουν.

Ο 62χρονος εντοπίστηκε κατά την διάρκεια αιφνιδιαστικής επιχείρησης στην ευρύτερη περιοχή και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους ενός κιλού και 920 γραμμάριων, 192 σπόροι κάνναβης και ένας ξύλινος τρίφτης. Ωστόσο, κράτησε κλειστό το στόμα του στις ερωτήσεις για την προέλευση των ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το χασίς προερχόταν από φυτεία που είχε στήσει σε άγνωστη προς το παρόν περιοχή και συνεχίζουν τις έρευνες για να την εντοπίσουν. Στο μεταξύ, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών στον οποίο οδηγήθηκε ο 62χρονος, του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης