Κεφαλονιά: Οπλισμένος σαν αστακός ήταν ο διακινητής ηρωίνης

Κεφαλονιά: Οπλισμένος σαν αστακός ήταν ο διακινητής ηρωίνης

Στην κατοχή του βρήκαν μια σακούλα με 12 συσκευασίες ηρωίνης βάρους 7,6 γραμμαρίων και 480 ευρώ, ενώ ήταν οπλισμένος με ένα πιστόλι κρότου των 8 mm με τρία φυσίγγια και τρείς πτυσσόμενους σουγιάδες

Κεφαλονιά: Οπλισμένος σαν αστακός ήταν ο διακινητής ηρωίνης
Πάνοπλος ήταν ένας 38χρονος Έλληνας που είχε βγει στη γύρα στα στέκια τοξικομανών στην Σάμη της Κεφαλονιάς για να πουλήσει ηρωίνη! Όμως, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που οργάνωσαν επιχείρηση για την σύλληψή του, τον ακινητοποίησαν πριν προλάβει να αντιδράσει.

Στην κατοχή του βρήκαν μια σακούλα με 12 συσκευασίες ηρωίνης βάρους 7,6 γραμμαρίων και 480 ευρώ, ενώ ήταν οπλισμένος με ένα πιστόλι κρότου των 8 mm με τρία φυσίγγια και τρείς πτυσσόμενους σουγιάδες! Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή. 

Κλείσιμο
*** Αγοραστές αναζητούσε και ένα ζευγάρι Ελλήνων στο αυτοκίνητο των οποίων έστησαν μπλόκο αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου στην εθνική οδό Άρτας- Πρέβεζας, στο ύψος του Κεφαλόβρυσου. Ο 41χρονος οδηγός και η 38χρονη σύντροφός του, κάτοικοι Άρτας και οι δυο, είχαν κρυμμένα 32 γραμμάρια ηρωίνης στο εσωτερικό του οχήματος και συνελήφθησαν για να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

*** Σε μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην καρότσα του αγροτικού φορτηγού στο οποίο επέβαιναν, είχαν κρύψει μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 120 γραμμαρίων δυο νεαροί Έλληνες ηλικίας 23 και 22 χρόνων που συνελήφθησαν σε περιοχή της Ξάνθης από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Στην κατοχή του 22χρονου κατασχέθηκαν άλλη μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 12 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή, ενώ διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε και μια καταδικαστική απόφαση. Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης