Άρτα: Και ζωοκλέφτης και «κυνηγός» μετάλλων!

Άρτα: Και ζωοκλέφτης και «κυνηγός» μετάλλων!

Ο 43χρονος δράστης είχε αρπάξει από το κτήμα 16 οικόσιτα ζώα και μαζί με αυτά έκλεψε ένα γεωργικό μηχάνημα και διάφορα εργαλεία

Άρτα: Και ζωοκλέφτης και «κυνηγός» μετάλλων!
Ό,τι μπορούσε να του αποφέρει μικρό ή μεγαλύτερο κέρδος, το «σήκωσε» από ένα αγρόκτημα στην περιοχή Ρόκκα της Άρτας στο οποίο εισέβαλε τα ξημερώματα της 13ης Νοεμβρίου ένας 43χρονος Έλληνας που, εκτός από ζωοκλέφτης, ήταν και... «κυνηγός» μετάλλων! 

Ο δράστης είχε αρπάξει από το κτήμα 16 οικόσιτα ζώα και μαζί με αυτά έκλεψε ένα γεωργικό μηχάνημα και διάφορα εργαλεία. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και σε βάρος του 43χρονου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας. Η έρευνα συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες κλοπές.

Κλείσιμο
*** Σπάζοντας το τζάμι ενός παραθύρου εισέβαλαν άγνωστοι στην εξοχική κατοικία ενός  55χρονου στην περιοχή Σπαρτιά του Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας και την έκαναν άνω- κάτω αναζητώντας χρήματα ή τιμαλφή. Το μόνο που βρήκαν σε ένα συρτάρι στο υπνοδωμάτιο, ήταν ένα πορτοφόλι με 100 ευρώ το οποίο άρπαξαν και εξαφανίστηκαν. Ο 55χρονος, που απουσίαζε επί μια εβδομάδα, αντιλήφθηκε την διάρρηξη την Τρίτη που επέστρεψε και υπέβαλε μήνυση κατ' αγνώστων στο αστυνομικό τμήμα Θέρμου. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης