«Έγδυσαν» παιδικό σταθμό στην Αιγιάλεια

«Έγδυσαν» παιδικό σταθμό στην Αιγιάλεια

Οι άγνωστοι διαρρήκτες βρήκαν ελεύθερο πεδίο και έδρασαν - Αφαίρεσαν συσκευές 1.200 ευρώ

«Έγδυσαν» παιδικό σταθμό στην Αιγιάλεια
Ελεύθερο πεδίο βρήκαν οι άγνωστοι διαρρήκτες που έβαλαν στο μάτι του κτίριο του δημοτικού παιδικού σταθμού στην περιοχή Μυρτιά της Αιγιαλείας και έδρασαν ανενόχλητοι κάποια στιγμή στο διάστημα από το απόγευμα της Παρασκευής που έκλεισε ως τα ξημερώματα της Δευτέρας που λειτούργησε πάλι.

Οι δράστες παραβίασαν ένα παράθυρο και τρύπωσαν στο εσωτερικό του σταθμού, από το οποίο άρπαξαν διάφορες οικιακές συσκευές συνολικής αξίας 1.200 ευρώ και εξαφανίστηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Οι υπεύθυνοι του σταθμού διαπίστωσαν την διάρρηξη το πρωί της Δευτέρας και ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγίου, οι οποίοι διενεργούν προανάκριση για τον εντοπισμό των αγνώστων δραστών.

Κλείσιμο
*** Μετά από μια εβδομάδα εξιχνιάστηκε η κλοπή που είχε γίνει σε μια εμπορική επιχείρηση στην Κέρκυρα, την περασμένη Πέμπτη. Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν από την Ασφάλεια τέσσερις Έλληνες ηλικίας 19, 30, 33 και 60 χρόνων, οι οποίοι είχαν αρπάξει 1.100 ευρώ με τη μέθοδο της απασχόλησης. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης