Πωλούσε λάδι αμφίβολης ποιότητας στην Πέλλα

Πωλούσε λάδι αμφίβολης ποιότητας στην Πέλλα

Συνελήφθη 46χρονος που δεν είχε ούτε άδεια πωλητή διέθετε, ούτε πιστοποιητικά που να βεβαιώνουν την ποιότητα του ελαιόλαδου που διέθετε στους καταναλωτές 

Πωλούσε λάδι αμφίβολης ποιότητας στην Πέλλα
Ούτε άδεια πωλητή διέθετε, ούτε πιστοποιητικά που να βεβαιώνουν την ποιότητα του ελαιόλαδου που διέθετε στους καταναλωτές είχε στην κατοχή του ένας 46χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη σε περιοχή της Πέλλας από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Σκύδρας.

Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαινε ο 46χρονος και βρήκαν μέσα 17 δοχεία των 5 λίτρων, τα οποία διέθετε προς πώληση και περιείχαν –όπως ο ίδιος υποστήριζε- γνήσιο ελαιόλαδο. Όμως, δεν είχε τα απαιτούμενα παραστατικά που να το βεβαιώνουν κι έτσι τα δοχεία κατασχέθηκαν.

Κλείσιμο
Ο πωλητής συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκαν 140 ευρώ ως προερχόμενα από την παράνομη πώληση, καθώς και το αυτοκίνητό του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και για παραβάσεις του Αγορανομικού Κώδικα, ενώ δείγμα του ελαιόλαδου εστάλη στο Χημείο για εργαστηριακή εξέταση ώστε να διαπιστωθεί αν ήταν επικίνδυνο για την δημόσια υγεία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης