Αυτός ο κήπος εκτός από λουλούδια και φυτά είχε και χασισόδεντρα

Αυτός ο κήπος εκτός από λουλούδια και φυτά είχε και χασισόδεντρα

Ο χασισοκαλλιεργητής συνελήφθη μετά από έρευνα των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης που ανακάλυψαν τη φυτεία

Αυτός ο κήπος εκτός από λουλούδια και φυτά είχε και χασισόδεντρα
Δεν ήταν ιδιαίτερα αθώα η πυκνή βλάστηση στον κήπο του σπιτιού ενός ηλικιωμένου σε περιοχή της Πιερίας! Ο 68χρονος είχε στήσει ανάμεσα στα δέντρα και τα λουλούδια μια μικρή χασισοφυτεία από δέκα δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία είχαν φτάσει σε ύψος τριών μέτρων.

Ο χασισοκαλλιεργητής συνελήφθη μετά από έρευνα των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης που ανακάλυψαν τη φυτεία, οι οποίοι ανακάλυψαν κρυμμένες σε άλλο σημείο της αυλής και σε μια αποθήκη του σπιτιού ποσότητες με αποσπάσματα δενδρυλλίων κάνναβης και τρίμματα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 198 γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο 68χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Κλείσιμο
*** Με χασισόδεντρα εμπλούτισε τη βλάστηση στην αυλή του σπιτιού του και ένας 46χρονος που συνελήφθη σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Όπως διαπιστώθηκε, καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους δυο μέτρων, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ ο ίδιος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης