Απότακτος αστυνομικός κοιμόταν δίπλα στα χασισόδεντρα!

Απότακτος αστυνομικός κοιμόταν δίπλα στα χασισόδεντρα!

Με τις πληροφορίες που συγκέντρωσαν για τη δράση του οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, έκαναν έρευνα στο σπίτι του και ανακάλυψαν μια μεγάλη ποσότητα  ακατέργαστης κάνναβης βάρους πέντε κιλών και 70 γραμμαρίων

Απότακτος αστυνομικός κοιμόταν δίπλα στα χασισόδεντρα!
Ακόμη και μέσα στο υπνοδωμάτιό του είχε απλώσει την κάνναβη που τρυγούσε από την αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία του, ένας 63χρονος απότακτος αστυνομικός που εξακολουθούσε να διακινεί ναρκωτικά παρ' όλο που είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για τον ίδιο λόγο και γι' αυτό απομακρύνθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.!

Με τις πληροφορίες που συγκέντρωσαν για τη δράση του οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, έκαναν έρευνα στο σπίτι του και ανακάλυψαν μια μεγάλη ποσότητα  ακατέργαστης κάνναβης βάρους πέντε κιλών και 70 γραμμαρίων που το μεγαλύτερο μέρος της είχε συλλεχθεί πρόσφατα. Μάλιστα, ο πρώην αστυνομικός την είχε κρεμάσει δίπλα στο κρεβάτι όπου κοιμόταν και στην αποθήκη του σπιτιού για να την αποξηράνει!

Κλείσιμο
Μέσα και έξω από την αποθήκη που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι, βρέθηκε και η φυτεία με τα 44 δενδρύλλια κάνναβης το ύψος των οποίων έφτανε ως τα τέσσερα μέτρα! Για να την κρύβει ο δράστης, είχε τοποθετήσει ένα φράγμα πλαστικά τελάρα και μπάλες από σανό  ενώ είχε γκρεμίσει το μεγαλύτερο μέρος της σκεπής για βλέπει ο ήλιος τα χασισόδεντρα! Ο 63χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης