Ημαθία: Ζευγάρι ηλικιωμένων διακινούσε το χασίς που καλλιεργούσε

Ημαθία: Ζευγάρι ηλικιωμένων διακινούσε το χασίς που καλλιεργούσε

Ο 68χρονος άνδρας και η 69χρονη σύζυγός του πιάστηκαν στα πράσα όταν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο αγρόκτημα

Ημαθία: Ζευγάρι ηλικιωμένων διακινούσε το χασίς που καλλιεργούσε
Μεγάλη ποσότητα χασίς δικής του… παραγωγής και τσιγαριλίκια έτοιμα για χρήση ετοιμαζόταν να διακινήσει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, οι οποίοι καλλιεργούσαν χασισόδεντρα στο αγρόκτημα ενός… συγγενικού τους προσώπου σε αγροτική περιοχή της Ημαθίας!

Ο 68χρονος άνδρας και η 69χρονη σύζυγός του πιάστηκαν στα πράσα όταν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών από τη Βέροια έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο αγρόκτημα και τους έπιασαν να περιποιούνται 16 δενδρύλλια κάνναβης ύψους τριών μέτρων!

Κλείσιμο
Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι τους με εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών βρέθηκαν κρυμμένες σε διάφορους χώρους 20 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 609 γραμμαρίων, 500 σπόροι κάνναβης, τρία τσιγαριλίκια και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Έτσι, οι ηλικιωμένοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας και τους ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης