My market: Με σεβασμό στον καταναλωτή.

My market: Με σεβασμό στον καταναλωτή.

Η ευγένεια και η φιλική εξυπηρέτηση των πελατών μας αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα της ελληνικής αλυσίδας, αλλά και μία από τις αδιαπραγμάτευτες αξίες για την εταιρεία.

My market: Με σεβασμό στον καταναλωτή.
Η ευγένεια, η φιλική εξυπηρέτηση, η σωστά εννοούμενη οικειότητα και η φρεσκάδα των προϊόντων, αποτελούν τα σημαντικά, συγκριτικά πλεονεκτήματα της λιανεμπορικής αλυσίδας My market που την ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες αλυσίδες σύμφωνα κυρίως με τις έρευνες καταναλωτών.

Παράλληλα με την άριστη ποιότητα σε όλη τη γκάμα των προϊόντων της και το συνδυασμό της ποιότητας με τις ανταγωνιστικές τιμές, η ευγένεια των εργαζόμενων και τα φρέσκα προϊόντα είναι αυτά που και οι ίδιοι οι πελάτες τους αναγνωρίζουν ότι τους κάνουν να ξεχωρίζουν!

Κλείσιμο
Έχοντας ως σημείο αναφοράς τους πελάτες τους, τα My market «επενδύουν» στη Φιλικότητα, στην Οικειότητα, στη Γνωριμία μαζί τους, προσφέροντάς τους προσωποποιημένες υπηρεσίες, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη τους και επιβεβαιώνοντάς τους καθημερινά, ότι έχουν φροντίσει για αυτούς και έχουν επιλέξει τα πλέον ποιοτικά προϊόντα με γνώμονα πάντα το δικό τους συμφέρον.
Η εταιρεία αναδεικνύει καθημερινά με όλους τους δυνατούς τρόπους την ελληνικότητά της και επενδύει αρκετά εκατομμύρια κάθε χρόνο σε μειώσεις τιμών και προσφορές στηρίζοντας τους πελάτες της με κάθε δυνατό τρόπο!

Αξίζει να αναφερθεί ότι η  METRO AEBE πραγματοποιεί σε ετήσια βάση έρευνες ικανοποίησης πελατών τόσο για τα καταστήματα χονδρικής Cash & Carry, όσο και για τα super market. Έχοντας τον πελάτη πάντα στο επίκεντρο των υπηρεσιών της έχει ως στόχο να καλύπτει διαχρονικά τις ανάγκες του και να προσαρμόζεται σε αυτές, ενώ παράλληλα του  προσφέρει άριστες υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα. 

Οι τακτικές έρευνες ικανοποίησης πελατών αποδεικνύουν έμπρακτα το ενδιαφέρον και τη δέσμευση της επιχείρησης απέναντι στους πελάτες της, δημιουργεί μία σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας μαζί τους σε βάθος χρόνου, θεωρείται πολύτιμο εργαλείο λήψης αποφάσεων για τη σύγχρονη διοίκηση και επιτρέπει στην επιχείρηση να στηρίξει τις επιχειρηματικές της επιλογές πάνω σε «μετρήσιμα», ρεαλιστικά συμπεράσματα και όχι σε υποθέσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης