Πύργος: Η απόπειρα διάρρηξης οδήγησε στην εξιχνίαση ληστείας

Πύργος: Η απόπειρα διάρρηξης οδήγησε στην εξιχνίαση ληστείας

Ο θόρυβος ενός αιχμηρού αντικειμένου «πρόδωσε» τους διαρρήκτες

Πύργος: Η απόπειρα διάρρηξης οδήγησε στην εξιχνίαση ληστείας
Ο θόρυβος που έκανε ένα αιχμηρό αντικείμενο στην κλειδαριά της πόρτας, ξύπνησε τον ιδιοκτήτη ενός σπιτιού στον Πύργο, ο οποίος βρήκε μπροστά του τρεις αγνώστους που προσπαθούσαν να κλέψουν ό,τι πολύτιμο υπήρχε. Αμέσως έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια και οι επίδοξοι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Τα στοιχεία τους, όμως, εξακριβώθηκαν από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και οι τρεις Έλληνες ηλικίας 37, 32 και 24 χρόνων συνελήφθησαν στο σπίτι όπου κατοικούν λίγες ώρες αργότερα. Εκεί, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, ένα κατσαβίδι, ένα γεωργικό εργαλείο και ένα πιστόλι replica, για το οποίο άρχισαν να ανακρίνουν τους δράστες.

Κλείσιμο
Σύντομα αποκαλύφθηκε ότι ήταν το όπλο με το οποίο ο 32χρονος και ο 24χρονος είχαν απειλήσει πριν από δέκα ημέρες έναν 29χρονο μέσα σε μια καφετέρια  της πόλης και είχαν αρπάξει το κινητό του! Στους δυο δράστες, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηλείας απήγγειλε την κατηγορία της ληστείας, ενώ και οι τρεις κατηγορούνται και για απόπειρα κλοπής. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης