Πρέβεζα: Μπήκε στο λεωφορείο με την αποσκευή άλλου

Πρέβεζα: Μπήκε στο λεωφορείο με την αποσκευή άλλου

Είχε προηγηθεί η καταγγελία ενός 67χρονου στην Ασφάλεια της Πρέβεζας, ότι κάποιος άγνωστος εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία του για να «βουτήξει» τον σάκο του που είχε μέσα ρούχα, φάρμακα και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα

Πρέβεζα: Μπήκε στο λεωφορείο με την αποσκευή άλλου
Πήγε χωρίς αποσκευές στον υπεραστικό σταθμό των ΚΤΕΛ στην Πρέβεζα για να ταξιδέψει, αλλά όταν βγήκε από το λεωφορείο στην Άρτα είχε μαζί του έναν... ταξιδιωτικό σάκο  ένας 48χρονος Έλληνας! Ωστόσο, δεν πρόλαβε να φύγει με αυτόν, καθώς οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν ενημερωθεί ότι τον είχε κλέψει.

Είχε προηγηθεί η καταγγελία ενός 67χρονου στην Ασφάλεια της Πρέβεζας, ότι κάποιος άγνωστος εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία του για να «βουτήξει» τον σάκο του που είχε μέσα ρούχα, φάρμακα και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Το θύμα περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια την κλεμμένη αποσκευή και αμέσως δόθηκε σήμα στις υπηρεσίες των προορισμών όλων των λεωφορείων που είχαν μόλις αναχωρήσει.

Κλείσιμο
Ο σάκος εντοπίστηκε στα χέρια του 48χρονου, τη στιγμή που αποβιβάστηκε στον σταθμό των ΚΤΕΛ στην Άρτα από το λεωφορείο της γραμμής. Έτσι, ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης