Καταδίωξη για κλέφτες γουναρικών στην Καστοριά

Καταδίωξη για κλέφτες γουναρικών στην Καστοριά

Τρεις Ρώσοι, δυο 39χρονοι άνδρες και μία 44χρονη γυναίκα, μπήκαν στο μαγαζί παριστάνοντας τους πελάτες και άρπαξαν μία γούνινη ζακέτα αξίας 1.200 ευρώ

Καταδίωξη για κλέφτες γουναρικών στην Καστοριά
Περιπετειώδη εξέλιξη είχε η κλοπή γουναρικών από το κατάστημα ενός 29χρονου στην Καστοριά, καθώς οι τέσσερις δράστες εντοπίστηκαν και καταδιώχθηκαν από τους αστυνομικούς, αρχικά με το αυτοκίνητό τους και στη συνέχεια πεζή καθώς το εγκατέλειψαν.

Τρεις Ρώσοι, δυο 39χρονοι άνδρες και μία 44χρονη γυναίκα, μπήκαν στο μαγαζί παριστάνοντας τους πελάτες, απασχόλησαν τον ιδιοκτήτη και άρπαξαν μία γούνινη ζακέτα αξίας 1.200 ευρώ. Αμέσως μετά, επιβιβάστηκαν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 36χρονος Έλληνας και τράπηκαν σε φυγή. Όμως, τους εντόπισαν αστυνομικοί και ξεκίνησε καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας οι δράστες άφησαν το αυτοκίνητο και προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας, χωρίς να τα καταφέρουν.

Κλείσιμο
Ο ένας μετά τον άλλο συνελήφθησαν και στην κατοχή του ενός 39χρονου κατασχέθηκε ένα σπρέι πιπεριού. Μέσα στο όχημα των δραστών, που κατασχέθηκε ως μέσο διάπραξης της κλοπής, βρέθηκε η γούνινη ζακέτα και στο σπίτι του 36χρονου στην Κατερίνη μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς και τους ασκήθηκε δίωξη κατά περίπτωση για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης