Ημαθία: Ζευγάρι είχε πλούσια σοδειά από χασισοφυτεία σε ποτάμι

Ημαθία: Ζευγάρι είχε πλούσια σοδειά από χασισοφυτεία σε ποτάμι

Ο 56χρονος άνδρας πιάστηκε στα πράσα στην θαμνώδη έκταση όπου καλλιεργούσε τα τεράστια δενδρύλλια μαζί με τη σύζυγό του

Ημαθία: Ζευγάρι είχε πλούσια σοδειά από χασισοφυτεία σε ποτάμι
Η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών άφησε αλώβητη την περιοχή της Ημαθίας, με αποτέλεσμα να μην φουσκώσει η κοίτη του ποταμού δίπλα στην οποία καλλιεργούσε την χασισοφυτεία του ένα ζευγάρι Ελλήνων, που μάλιστα είχαν πλούσια σοδειά από τα τεράστια δενδρύλλια!

Ο 56χρονος άνδρας πιάστηκε στα πράσα από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας στην θαμνώδη έκταση με την πυκνή βλάστηση, ανάμεσα στην οποία καλλιεργούσε 20 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως τριών μέτρων μαζί με την 47χρονη συνεργό του. Λίγο αργότερα συνελήφθη στο σπίτι της στην ίδια περιοχή και η 49χρονη και στο χώρο που χρησιμοποιούσαν μαζί κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με δυο κιλά και 588 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης προς ξήρανση, άλλες δυο με 66 γραμμάρια αποξηραμένης ακατέργαστης κάνναβης έτοιμης για διακίνηση και 350 σπόροι.

Κλείσιμο
Στην κατοχή του ζευγαριού κατασχέθηκαν ακόμη μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 400 ευρώ ως προερχόμενα από την διακίνηση ναρκωτικών. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας που τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών από κοινού. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης