Βόμβα σε ΑΤΜ στη Λάρισα με πλούσια λεία!

Βόμβα σε ΑΤΜ στη Λάρισα με πλούσια λεία!

Οι δράστες προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στην περιοχή, αλλά έφυγαν με το μεγάλο χρηματικό που περιείχε το μηχάνημα

Βόμβα σε ΑΤΜ στη Λάρισα με πλούσια λεία!
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία σε όλη τη Θεσσαλία, για τον εντοπισμό των αγνώστων που διέρρηξαν ένα ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς στη Νίκαια της Λάρισας, τινάζοντάς το στον αέρα! Οι δράστες προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στην περιοχή, αλλά έφυγαν με το μεγάλο χρηματικό που περιείχε το μηχάνημα.

Η έκρηξη στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νίκαιας που στεγάζονται στο ίδιο χώρο, συγκλόνισε την περιοχή στις 5 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ώσπου να βγουν οι κάτοικοι από τα σπίτια τους για να μάθουν τι συνέβη, το μόνο που κατάφεραν να δουν ήταν να απομακρύνεται με μεγάλη ταχύτητα ένα Ι.Χ. με βουλγαρικές πινακίδες. Οι επιβάτες του είχαν καταφέρει να αρπάξουν γύρω στα 40.000 ευρώ από το ΑΤΜ!

Κλείσιμο
Το αυτοκίνητο βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα έξω από τα Φάρσαλα, κατεστραμμένο ολοσχερώς από τη φωτιά που του είχαν βάλει οι δράστες για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους! Η έκρηξη στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης προκάλεσε μεγάλες ζημιές στο κτίριο και σε ένα γειτονικό πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου καταστράφηκαν τα ηλεκτρονικά συστήματα χωρίς -ευτυχώς- να αναφλεγούν τα εύφλεκτα υλικά στις δεξαμενές με απρόβλεπτες συνέπειες! 

Οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν όσα υπολείμματα βρήκαν και προσπαθούν να εξακριβώσουν το είδος του εκρηκτικού μηχανισμού που χρησιμοποίησαν οι άγνωστοι δράστες και να ανακαλύψουν τυχόν δακτυλικά αποτυπώματά τους ή ίχνη γενετικού υλικού.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης